Terassin hintalaskuri

Tämän laskurin avulla saat suuntaa antavan hinnan terassisi toteutukselle. 

Terassin hintalaskuri

Tämän laskurin avulla saat suuntaa antavan hinnan terassisi toteutukselle. 

Unelmiesi terassi nopeasti!

Meiltä laadukkaat terassit joka lähtöön. Suunnittelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa juuri heidän käyttöönsä sopivan terassin, toteutamme työmme aikataulussa ja pian on valmiina käyttövalmis terassi.

Vaihtoehtoja terassin tyylille ja ominaisuuksille on lukemattomia. Onko unelmiesi terassi käytettävissä ympäri vuoden vai unelmoitko kesäjuhlista ja grillaamisesta omalla kesäterassilla?

Katettu terassi tarjoaa ajanviettopaikan sateilta ja etenkin kesäiltoina on vertaansa vailla. Lasitettu terassi puolestaan tarjoaa tinkimättömän ajanviettopaikan vuoden jokaisena päivänä ja vieläpä saatavilla ihanasti lämmitettynä. Patio tuo avaraa lisätilaa ja tasaisen piha-alueen.

Tai voisiko nämä yhdistää, osittain lasitettu tai osittain katettu terassi? Entäpä kaiteet? Entä palju tai poreamme omalla terassilla? Onko terassi viihtyisä jatkumo oleskelutilalle? Ja kaikkea muuta! Suunnitteluvaiheessa on mahdollista tuoda esille hurjimmatkin toiveet ja ne toteutuvat!

Terassi rakennetaan tukevien perustuksien päälle, huomioiden maaperä sekä terassin koko ja käyttötarkoitus. Terassi voidaan rakentaa vaikkapa nurmialueelle tai kallioiselle ja rönsyilevälle maaperälle. Maaperää käsitellään tai suojataan tarvittavin menetelmin.

Yksilöllisiä eroja ja mieluisaa näyttävyyttä voidaan luoda esimerkiksi uniikeilla kaiteilla, kustomoiduilla laudoilla, koristepylväillä. 

Puusta valmistetun terassin yleisimpiä materiaaleja ovat painekyllästetty puu ja lämpökäsitelty puu. Niiden ominaisuudet kestävät muuttuvat sääolosuhteet. Mikäli terassi on suojassa säältä, voidaan käyttää käsittelemätöntä puuta, jolloin puu pysyy hyvänä pintakäsittelyillä.

Terassi voidaan valmistaa myös esimerkiksi laatoista, joilla saadaan juuri omannäköinen lopputulos. Millainen on sinun unelmiesi terassi? Kokeile helppoa hintalaskuria ja saat hinta-arvion heti!  Myyjämme suunnittelevat kanssanne tarjouksen loppuun asti luotettavasti.

Laske terassin hinta-arvio

Terassin Hintalaskuri
Tämä laskuri antaa arvion terassisi kustannuksista.

Mikäli tarvitset tarkan, yksityiskohtaisen tarjouksen, Ota Yhteyttä!
Subtotal 0
Yhteystiedot
Otamme teihin vielä yhteyttä ja teemme kokonaisen hintatarjouksen terassistanne.

 

Ota yhteyttä jo tänään